Werkwijze: de AIKI AANPAK

Aiki training kan zowel individueel als in groepen worden gevolgd. De individuele Aiki aanpak bestaat uit een aantal sessies waarbij op maat, en op eventuele problematiek gericht, gewerkt wordt. Het ontwikkelen van de eigen innerlijke kracht is hierbij het uitgangspunt.

Groepen en teams trainen een of meerdere dagdelen. Vanuit de eigen innnerlijke kracht wordt er aan in overleg gekozen kernzaken gewerkt. Denk hierbij aan het versterken van de samenwerking binnen de groep/groepen, ieders plek in het team, veiligheid en vertrouwen op de werkvloer etc.
Bij de Aiki Aanpak wordt het loslaten van overbodige spanning en het gericht werken met de juiste spanning heel concreet ervaren, benoemd, en geoefend. Vooral het ervaren van de eigen innerlijke kracht maakt het zo bijzonder. “Eye-openers” en “o ja natuurlijk” ervaringen zorgen voor een indrukwekkende belevenis.
Hierbij is ontmoeten een belangrijk aspect. Ont-moeten kan leiden tot ont-wikkelen. Het afwikkelen van bijv. irritaties en frustaties maken leven en werk minder in-gewikkeld. Er wordt ter ondersteuning ook gewerkt met technieken, uit o.a. judo en yoga, die gericht zijn op balans, concentratie, ontspanning, en ademhaling.

Doelstellingen:

  1. Je innerlijke kracht ervaren.
  2. Het (her)kennen en ont-wikkelen van deze krachten (sterktes)
  3. Beter omgaan met je eigen energie, deze versterken en verbinden met anderen en je omgeving.
  4. Mensen en situaties open en ontspannen tegemoet treden en daardoor effectiever handelen in privé en werksituaties.
  5. Vanuit deze inzichten en ervaringen teamsamenwerking vergroten en conflicten beter hanteren.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten